Solide garasjeporter i mange utførelser

Ønsker du deg garasjeport?

Garasjeport til privat

Mange ønsker garasjeporter som krever minst mulig vedlikehold og ettersyn. Edlandsportens stålporter er da et naturlig og trygt valg.

Edlands stålporter er særdeles solide og av høyeste kvalitet, og trenger kun normalt ettersyn og vask. Portene er 42 millimeter tykke, og veldig sterke – opp til 5 meters bredde trenger man ikke avstivere. 

Forsiden og baksiden på portelementene er sammenskrudd, og helstøpt polyurethane-skum er så påført de tykke stålplatene etter sandwich-prinsippet. Dette gir en overlegen styrke få andre produsenter kan matche.

Dermed har man en svært solid garasjeport, som også sikrer mot innbrudd. Spesielt dersom man også monterer en automatisk portåpner fra Edlandsporten, med innbruddssperre. Les mer om dette under ”Portåpnere”.

Hos oss kan du også få garasjeport med dør. Kontakt oss for løsninger for sidedører. Les mer om sidedører her.

 Våre garasjeporter

Garasjeport nr. 21
Garasjeport nr. 22
Garasjeport nr. 25
Garasjeport nr. 30
Garasjeport nr. 33

Monteringsanvisninger

For at porten skal holde seg pen, bør den jevnlig vaskes og gjerne bones. Det reduserer også mulighetene for skader i malingen og høyner portens levetid. 

Se monteringsanvisning

Garanti

Edlandsporten har 10 års garanti ved gjennom rustning fra innsiden regnet fra kjøpsdato. 

Les mer

Automatiske leddporter til din garasje

Ønsker du deg skreddersydd garasjeport  tilpasset dine behov? Våre leddporter er enkle å tilpasse.

Vi har et stort utvalg av flotte garasjeporter. Utnytt plassen rundt garasjen bedre. Leddporter er gunstig for å spare plass. Tradisjonelle garasjeporter slår utover og tar mye plass. Leddporter følger veggen og gir deg mulighet til å kjøre bilen helt opp til porten når du åpner. Gir deg mer plass både i og utenfor garasjen.

Med en leddport i stål er det minimalt med vedlikehold og lang holdbarhet. Kjøp garasjeport hos Edlandsporten.

Gjør hverdagen enda enklere med en portåpner! Se våre automatiske portåpnere for enkelt åpning av garasjeporten fra bilen eller huset.

Design på våre garasjeporter

De fleste nøyer seg ikke bare med sterke garasjeporter, det skal selvfølgelig se pent ut også. Edlandsporten gir deg trygghet via solide kvalitetsprodukter, samtidig som du har valgfrihet gjennom det brede utvalget av design.

Designet på Edlandsportens garasjeporter er av det beste på markedet, med trestruktur og markerte og dype fyllinger som gir et naturlig og tiltalende utseende. Vi leverer også porter med liggende panel for de som ønsker det; både med trestruktur og glatt overflate.

Man har generelt sett mange valgmuligheter når det gjelder utseendet på stålportene. Uansett om man ønsker tradisjonelle og nøytrale farger, som for eksempel en helt hvit port, eller om man vil ha noe mer spesielt, som grafittgrå eller nøttedesign.

Alle hvite stålporter kan behandles i en valgfri NCS- eller RAL kode, slik at helheten blir ivaretatt på best mulig måte. Og dersom man velger en stålport med vinduer har man også et bredt spekter av vinduer å velge mellom: Portene med fyllingspaneler kan leveres med buede eller rektangulære vinduer. Altså vanlige firkantede og smårutede vinduer, eller buede vinduer som om ønskelig kan danne et solmønster.

Designet på vinduene er fleksibelt, og passer uansett størrelse på porten. Vinduene kan leveres både isolerte og uisolerte, alt etter hva slags behov og ønsker du som kunde har. Spesielle design vinduer i stål levers også til porter med liggende panel og glatt design.
 

Befaring

Vi tilbyr gratis befaring slik du får din garasjeport skreddersydd til din garasje.

Fra vår avdeling på Rudshøgda tilbyr vi gratis befaring til hele Innlandet. Bor du i en annen del av landet så kontakt din nærmeste forhandler. Kontakt oss for gratis befaring. Bor du i en annen del av landet kontakt din nærmeste forhandler.

 Finn din forhandler

Gratis befaring!

Bestill gratis befaring hos oss. Helt uforpliktet!

Fordeler med å velge oss

Lang erfaring
Leverandør av solide leddporter siden 1970.

Bredt utvalg
Moderne og tradisjonell utførelse av garasjeporter. Se våre modeller »

Gratis befaring
Bestill gratis befaring og få hjelp til å finne løsningen som passer best for deg. Bestill befaring »

Gode priser
Vi har alltid konkurransedyktige priser på våre løsninger.

Forhandlere over hele landet
Vi leverer garasjeporter over hele landet. Se våre forhandlere »

Trenger du ekstradeler til garasjeporten?

Vi selger reservedeler og tilleggsutstyr!

Kvalitetsprodukter av deler og tilbehør til de fleste garasjeporter og motorer, deler til leddport med torsjonsfjærer, leddporter med strekk fjærer og vippeporter.