Den perfekte industriporten

Pro-Line S40-A40

[dss_masonry_gallery images=»5108,5109,5110″ columns=»3″ _builder_version=»4.0.9″][/dss_masonry_gallery]

Pro-Line S40

For isolasjon og slitestyrke

Vår mest brukte industriport er Pro-Line S40 . En universal stålport som produseres etter mål (opp til 12 meters bredde).

Høy isolasjonsverdi.
Alle våre S40 industriporter er laget av 40-millimeter tykk, stål sandwichpaneler. Han-hun konstruksjonen forsikrer at panelene passer sammen nesten sømløst. Frontplate og bakplate er laget av ekstra tykt stål. Mellom disse stålplatene er det flammemotstandsdyktig polyurethan(CFC fri) isolasjon.

Lang levetid
Takket være de tykke stålpanelene på, som er galvanisert og grunnet, vil portene være optimalt beskyttet mot deformasjon og korrosjon. Vi forsikrer deg som at din port vil ha et langt liv.

Produsert etter spesialmål
PRO-Line S40 portene blir produsert etter dine spesifiserte mål, montert og installert på stedet. Dersom ønskelig kan S40 portene bli montert med inngangsdør og/eller vinduer. Porten kan bli styrt manuelt, semi-automatisk(med kjede-heis) eller helautomatisk(med motor).

Kvalitet og garanti

Med våre industriporter kan du regne med optimal sikkerhet og slitestyrke fra produktet, leveringen, installasjonen og service. Vi kan garantere deg den beste kvaliteten.

Fleksibilitet
Våre industriporter er konstruert av ulike stål eller aluminiums- seksjoner. Dette gjør at du kan spesifisere format, funksjonalitet og utseende etter eget ønske. I tillegg kan portene leveres med hvilken som helst RAL-farge. Våre erfarne ingeniører har den ekspertisen du behøver for å utvikle industriporten for deg og den mest komplekse situasjon.

Varighet/slitestyrke
Selvfølgelig, ønsker De en industriport som helt fullstendig møter dine ønsker -som i tillegg fungerer problemfritt i mange år. Takket være bruk av kvalitetsmaterialer, som blir galvanisert og overflatebehandlet er portpanelene godt beskyttet mot korrosjon. Dette vil garantere et langt liv, selv i ekstreme værforhold.

Sertifisert
For å garantere kvalitet og sikkerhet for industriportene har EU-kommisjonen innført retningslinjer i EN 13 241 1:2003 som standard. Alle våre industriporter overholder kravene etter CE NEN standarden. Dette har blitt bestemt og akkreditert av SP Sveriges Tekniske Forskningsinstitutt.

Pålitelig
Industriportene våre blir kun produsert i Europa. Vi har levert porter i samsvar med avtalte spesifikasjoner og leveringstider fra våre egne fabrikker i hele Europa i mer enn femten år. Vi holder kvalitetsstandarden oppe gjennom produktinnovasjon og ekstensiv intern kvalitetskontroll. Våre produkter gjør oss til en av de ledende port produsentene i Europa.

Generelle spesifikasjoner for S40 modellen

Model Tykkelse innvendig stål plate U-verdi RC-verdi R’w-verdi
S40 40 mm 0,56 W/M2*K 1.78 m2K/W 24 dB
Design-Line 40 mm 0,56 W/M2*K 1.78 m2K/W 24 dB
Ytterligere standard RAL-farger til utvendig panel, mot et lite pristillegg.
Standard RAL-farger utvendig panel DLU(Design-Line Umbra)
RAL-9002 blir brukt som standardfargen for innvendig panel på begge modeller.

Fargene vist over er kun en indikasjon på de reelle fargene!

Pro-Line S40 leveres som standard med fingerklem beskyttelse.

Ytterpanelet på vår standardmodell er stucco og har horisontale linjer, hvilket gir det et estetisk pent utseende. Ytterpanelet er tilgjengelig i flere standardfarger(se tabell). Mot et pristilegg, kan porten bli lakkert i hvilken som helst RAL-farge. Innsidepanelet er stucco og blir som standard lakkert i fargen RAL-9002. Dette gjelder også Design Line Modellene. Alle våre Pro-Line S40 og Design Line modeller er CE godkjent. På grunn av den spesielle formen til panelet, gir standard S40 modellen forbedret sikkerhet.

Fingerklem beskyttelsen motvirker at fingrene blir fanget mellom panelene når porten åpnes og lukkes. Fingerbeskyttelsen er obligatorisk (CE standard) for industriporter opp til 2.50 meters høyde(opp til knekkpunktet over den øverste seksjonen). Dette kravet gjelder ikke for høyere porter. Men vi har bestemt å levere alle porter, uavhengig av høyde, med fingerklem beskyttelse. Sikkerheten for deg og dine ansatte er viktig for oss.

Vinduer for mer lys og forbedret utseende

Ønsker du at porten skal slippe inn mer lys? Eller, ønsker du å ha mulighet til å se ut? Da er det mulig å sette inn ett eller flere vinduer i porten. For Pro-Line S40 modellen kan du velge mellom isolerte, ovale eller rektangulære vinduer.

Dersom du ønsker å øke belysningen finnes muligheten for å ha vinduer langs hele den horisontale lengden til porten. Dette kan vi gjøre ved å kombinere S40 stålpaneler med vindusseksjoner i aluminium(Pro-Line A40). Dette gjør at mer lys slipper inn, hvilket er en enkel måte å øke belysningen på arbeidsgulvet. Dessuten, gir det din industriport et mer industrielt utseende.

Design

Design-Line
Ser du etter en industriport med et spesielt utseende og tekstur? Da er vår Design-Line serie noe for deg! Innenfor Design-Line er det fire ulike front panel design å velge imellom: Umbra, Antra, Granite og Quartz.

Design-Line UMBRA
Det markante designet med horisontale linjer og mikroprofilering til Design-Line Umbra gir ditt bygg et slående utseende. Umbra er tilgjengelig i fire standardfarger: RAL9006, RAL9007, RAL9016 og RAL7016.

Design-Line ANTRA
Antra har en attraktiv antrasitt farge og en ekstraordinær tekstur. Antra gir din port et moderne utseende, som følger de siste trendene og arkitekturiske stiler.

Design-Line GRANITE
Navnet forklarer det i seg selv, robust og sterkt! Denne høykvalitets overflateteksturen kombinert med mørk-grå utseende gjør Granite til et absolutt must! Design-Line Granite er et ekempel på god smak som vil tilføye klasse til ditt hjem. Akkurat som alle de andre panelene i Design-Line serien, møter også Granite de høyeste kvalitetskravene.

Design-Line QUARTZ
Dersom du ser etter et nøytralt naturlig utseende til din garasjedør så tilbyr Design-Line også en Quarts modell. Den ekstraordinære quarts-grå overflate teksturen til dette designet har et friskt og overaskende naturlig utseende. Du vil problemfritt kunne nyte hver eneste dør i Design-Line serien i mange år.

[dss_masonry_gallery images=»5117,5118,5119,5120,5121,5122,5124″ title_in_lightbox=»on» columns=»7″ _builder_version=»4.0.9″][/dss_masonry_gallery]
[dss_masonry_gallery images=»5128,5127,5072,4416″ _builder_version=»4.0.7″][/dss_masonry_gallery]

Pro-Line S40-A40

For individuell kreativ frihet

Vår toppmodell innenfor industriporter er vår A40 modell. En robust, pålitelig og varig aluminiums industriport med et bredt tilpasningsutvalg. Hver port er designet og laget fullstendig etter dine individuelle ønsker. Dette gjør at alle A40 industriporter er unike. A40 kan dermed reflektere stilen til din bygning og din firma identitet.

Fleksibel layout
Industriporten Pro-Line A40 blir konstruert av aluminiums rammer. Innenfor disse rammene kan en eller flere typer av panel bli tilpasset etter dine ønsker. Ved siden av hverandre former rammene en seksjon. Disse seksjonene former sammen strukturen til industriporten og bestemmer dets utseende. Layouten til strukturen blir designet individuelt til hver port. Antall rammer og seksjoner kan derfor være forskjellig fra port til port, det samme gjelder formatet til begge. Dette gir deg den optimale kreative friheten slik at A40 industriportene passer sammen med et bredt felt av arkitekturiske design.

Individuell styling
For å gi din industriport en individuell stil så kan du kombinere en bredt utvalg av transparante og og blanke paneler. Du finner en oversikt over alle de tilgjengelige panelene på tabellen på side 11. Et uendelig antall kombinasjoner er mulig. Seksjonene til A40 modellen leveres som standard med anodisert aluminium(E6EV1)

Pulverlakk
Dersom seksjonene skal bli levert i en farge, så vil profilene bli behandlet med en høykvalitets pulverlakk. Dette ene laget med pulverlakk garanterer høykvalitetsfarge, blankhet, hardhet, varighet, god adhesjon og tykkelse på lakken.

Varig, transparent og attraktivt
Takket være høykvalitets materialer er aluminiums-industriporter enda mer holdbare. Ved å bruke transparente fyllinger i designet, så vil porten kunne slippe inn den maksimale mengden med lys. Dette gir porten et attraktivt utseende og gjør den ekstremt passende der utseende er viktig, for eksempel til visningsrom, brann stasjoner og ambulanse stasjoner.

I tillegg, den transparente fyllingen øker mengden med lys, som slipper inn i bygningen. Som et resultat vil ekstra kunstig lys ofte være unødvendig. Dette garanterer viktige økonomiske sparinger.

Blank stålbunnseksjon
Bruk av transparente paneler gir industriporten en viss eleganse, men rent praktisk så vil bunnseksjonen til porten ofte bli mer skitten og den har også økt sjanse for å bli skadet. Derfor, av praktiske grunnet, velger mange bedrifter en kombinasjon – der bunnseksjonen er i blankt stål(Pro-Line S40). Utseende til bunn panelet blir selvfølgelig tilpasset resten av portens stil.

Kun tilgjengelig med fingerbeskyttelse
Alle våre industriporter er CE godkjent og dermed trygge å bruke. Pro-Line A40 leveres som standard med fingerklem beskyttelse. Fingerklem beskyttelsen forhindrer at fingre blir fanget mellom portens paneler når porten lukkes.

Fingerklem beskyttelse er ikke obligatorisk(CE-standard) for industriporter med høyde over 2.50 meter(knekkpunktet på øverste seksjon av porten). Men vi har likevel bevisst valgt å utstyre alle porter med fingerklem beskyttelse.

Inngangsdør og styring
Pro-Line A40 porter kan, dersom ønskelig, få tilpasset gangdør. Du kan velge mellom en standard dørstokk og en lav dørstokk. Industriporten kan også bli levert, som en manuelt tyrt port, med en kjedekasse. Eller med motordrift.

Ytterligere kreative ønsker
I tillegg til andre nevnte valg har vi kunnskapen og erfaringen til å møte mer komplekse individuelle ønsker.Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Valg av fyllinger til AR industriport

Type Vindu Beskrivelse
Akryl Enkelt glass Transparent
Sikkerhets glass Enkelt glass Transparent
Polycarbonat Enkelt glass Transparent
Perforert aluminium Enkel 3 mm tykk Aluminium farge
Fylling Isolert Aluminium fylling, i ønsket RAL Farge
Spesialiteter i acryl Alle valg: Enkel eller Isolert utførsel Opal 30% (30% lys inn slipp) Opal 80% (80% lys inn slipp) Pearl (Gjennomsiktig med luftbobler) Smoke (Grå gjennomsiktig)
Spesialiteter i Sikkerhets Glass Enkel 4 mm tykk Isolert Grey Røket glass

 

[dss_masonry_gallery images=»5145,5144,5143,5142,5146″ columns=»5″ _builder_version=»4.0.7″][/dss_masonry_gallery]

Spesielle industriporter til spesifikke bruksområder?

I tillegg til Pro-Line S40 og A40 har vi kunnskapen og erfaringen til å utvikle innovative løsninger til spesifikke bruksområder.

Etter år med utvikling av industriporter, i samarbeid med våre kunder, har vi utviklet flere spesielle industriporter. Disse har i bevist seg selv i praksis og er nå tilgjengelige, som en av våre standard produkter. For eksempel spesielle rampe porter(SD40 eller SD80) for distribusjons senter, tilleggs isolerte porter for lagringsområder, aluminiumsporter for dagligvareindustrien og ekstra store industriporter til for eksempel skipsverft og hangarer. Vi kan også utvikle spesielle industriporter for ditt individuelle bruksområde.

Pro-Line SD40 og SD80
Industriporter blir alltid brukt på laste ramper. Det store antallet porter(for eksempel i distribusjonssentre) og deres ekstremt hyppige bruk, tillegger porten ekstra høye krav til kvalitet, både av materialene som blir brukt og komponentene til portene.

Vår spesielt utviklede rampeport, er konstruert på en slik måte at den kan oppfylle disse ekstreme kravene. Takket være nøye gjennomtenkte konstruksjoner, er porten mindre sensitiv til slitasje enn en standard industriport. Dessuten, så har rampeporten en modulær struktur som fører til at vedlikehold tar mindre tid. Den tekniske konstruksjonen til rampeporten garanterer klart lavere konstruksjons- og vedlikeholdskostnader.

Rampeporter er kun tilgjengelige i de to versjonene vertikalløft og høyt løft. De er som standard designet, med fjærbalk over lysåpning. Selvfølgelig har porten innvendig vaiertrekk(obligatorisk for å være i overenstemmelse med CE standarden).

SD40 og SD80 rampeportene kan også bli tilpasset til dine individuelle ønsker.

Pro-Line AS40-Aluminiums sandwich industriport
Ekstremt høye hygieniske krav stilles til matvareproduksjon. Industriportene må kunne tåle daglig vask, uten at komponenten porten består av blir skadet. AS40 portene passer også godt til andre bruksområder der porten må vaskes jevnlig.

AS40 portene har isolerte sandwichpaneler med aluminiums- indre og ytre paneler(i stedet for stål). Aluminium er mer holdbar og mindre utsatt for korrosjon, også når den blir vasket ofte. Dessuten er materialet lettvektig.

Pro-Line AS40 porten er kun tilgjengelig UTEN fingerbeskyttelse. Aluminiumspanelene har en glatt overflate med teksturerte horisontale linjer på indre og ytre panel. De kan bli kombinert med rustfrie skinner og komponenter.

Pro-Line S80, ekstra godt isolert industriport
Dersom det er viktig å opprettholde en stabil temperatur inne i bygget, men det fortsatt finnes et behov for tilgang, for eksempel et kjølerom, så vil en ekstra godt isolert industriport være løsningen. S80 modellen er en standard port, med sandwichpaneler som er dobbelt så tykke(80 mm i stedet for 40 mm ). Takket være de ekstra tykke panelene har portene høy isolasjon verdi og sparer energi. Dine produkter holder seg kalde og dine energikostnader lave.

Pro-Line S80 er kun tilgjengelig uten fingerbeskyttelse.
Standard panelet har horisontale linjer. Innerpanelet har også de samme horisontale linjene. Innerpanelet har alltid RAL9002 lakkering.

Detaljer til Pro-Line S80 panelene

Detaljer

Ytterpanelet er tilgjengelig i, som standard i farger RAL9002, RAL9006 og RAL7016.

Pro-Line S40 versjon XXL
Ved noen tilfeller i en hall, for eksempel en hangar, med ekstremt stor åpning, hvor en standard industriport ikke vil kunne gi en trygg, høykvalitets lukking. Dessuten, dimensjonene og vekten til industriporten gir ekstremt høye krav til komponentene.

Vår XXL industriport er spesielt konstruert for en bredde opp til 12 meter(maks 12 x 6 meter til maks 9 x 8 meter). For å forhindre at porten skal gi etter, så er seksjonene laget med ekstra forsterkning på portbladet. På grunn av kompleksiteten til konstruksjonen, er det nødvendig å utføre designkalkulasjoner for hver eneste XXL industriport. Våre erfarne produktingeniører benytter seg av sofistikert software. Resultatet blir en skreddersydd, trygg og holdbar ekstra stor industriport.

Individuelle bruksområder
I denne brosjyren, kan du finne flere eksempler på skredder designede porter til spesifikke bruksområder. Det er vår profesjonelle utfordring, å utvikle sammen med deg -en tilpasset industriport til din spesifikke situasjon.

Detaljer til Pro-Line S80 panelene

Modell Panel tykkelse U-verdi RC-verdi R’w-verdi
S80 80 mm 0.29 W/m2K 3.46 M2K/W 26 dB

Portskinnesystemet, den tause kraft

Skinnesystemet blir brukt når industriporten åpnes og lukkes.

Systemet består av et sett med skinner, fjæringer og styringsenhet. Skinnesystemet er den tause kraften til enhver industriport.

Skinnesettet 
Skinnesettet, som industriporten er alltid spesiallaget. Et sett skinner er designet og laget etter mål på vår fabrikk. Kvaliteten på skinnesettet bestemmer til en høy grad levetiden på din industriport. Derfor, har vi bevisst valgt skinner som er laget av galvanisert stål i høy kvalitet. En permanent del av det dette settet er den unike Smart koblingen mellom de horisontale og vertikale skinnene -som vi har en patent på. Takket være denne innovative sammenkoblingen, beveger porten seg jevnt over skinnene, når de bli åpnet og lukket. Dette gjør porten mer eller mindre stille og mindre utsatt for slitasje.

Fjærer og vaiere
Torisjons fjærer og vaiere blir brukt for å kunne åpne industriporten og for å holde den åpen. Fjærene er av høy kvalitet og har en lang levetid. De er slyngrenset, pulverlakkert og oljet før levering. Spesielle fjærer er tilgjengelig for industriporter, som har høy bruksfrekvens. Vaierne er seks ganger overdimensjonert, for å gi ekstra trygghet.

Styringsenhet
Industriporten kan bli styrt manuelt, med en kjedeheis eller med motor. Vi hjelper deg gjerne med rådgivning, og for å se på mulighetene og fordelene til hver av styringsenhetene.

Trygghet er veldig viktig for oss når vi designer, konstruerer og installerer våre industriporter.

Som en selvfølge møter våre industriporter og skinnesystemer den akseptable produktstandarden(EN1241 1) ´for industriporter, kommersielle porter og garasjeporter og gjerder´, i overenstemmelse med Construction Products Directive (CPD) og the Machinery Directive (MD). Portene er også utstyrt med TÜV godkjente trygghetskomponenter: fjærbruddsikring , vaierbruddsikring og slakkvaierbruddsikring. I tillegg til standard sikkerhetskomponenter, tilbyr vi også tillegg anordninger.

Fjærbruddsikring
Dersom det blir fjærbrudd, er det mulig for porten å plutselig lukke seg ukontrolert. Spesielt for manuelt styrte porter kan dette resultere i farlige situasjoner. Derfor, er disse industriportene, som standard utstyrt med obligatorisk fjærbruddsikringer. Hvis en annen styringsenhet blir brukt, så kan fjærbruddsikring bli satt på som et tilleggs valg.

Vaierbruddsikring(anbefalt)
I et usannsynlig scenario der en av vaierne ryker, kan en usikker situasjon skje -når man lukker eller åpner porten. For å redusere denne risikoen, så har vi overdimensjonert vaieren seks ganger. Dette minsker sjansen for at begge vaierne skal ryke samtidig –nesten ned til null. Selv om det ikke er obligatorisk å tilføye en vaierbruddsikring, så anbefaler vi det likevel. Tross alt, sikkerhet kommer først.

Slakkvaierbruddsikring
Hvis vaieren blir slakk, for eksempel når porten lukkes, men deretter slutter å bevege seg nedover, så sørger slakkvaierbruddsikringen for at motoren stopper. Avhengig av hvilken bunnbrakett som blir brukt, så er en eller to slakkvaierbruddsikringer nødvendig. Hvis slakkvaierbruddsikring blir brukt som bunnbrakett, så holder det med en enkelt slakkvaierbruddsikring. Når alle andre bunnbraketter blir brukt er det nødvendig med to stykk slakkvaierbruddsikringer.

Sikkerhetskant og lysgardin
La en sikkerhetskant eller en lysgardin bli tilpasset til elektrisk styrte industriporter for ekstra trygghet. Med sikkerhetskanten installert, så vil porten dersom den lukkes automatisk stoppe og åpne seg på nytt hvis sikkerhetskanten blir berørt. Lysgardinen sikrer hele portåpningen. Dersom noen eller noe blir oppdaget i portåpningen når porten lukker seg, så vil porten automatisk åpne seg igjen.

 

Anti-løfte-system
En liten industriport, kan lett bli sikret med en lås eller vårt Smart-Lock system. For større, tyngre dører, er en sikkerhetslås mindre nødvendig. Men for relativt små porter, som kan bli løftet opp med muskelkraft, anbefales et anti-løfte-system. Et slikt system vil forhindre uinviterte gjester i å gå inn i bygningen din, gjennom industriporten.

Fingerbeskyttelse
Fingerbeskyttelse er obligatorisk(CE stndard) for industriporter opp til en høyde på 2.50 meter(over knekkpunket til det øverste panelet). Fingerbeskyttelse er ikke obligatorisk for høyere industriporter, men gir ekstra beskyttelse. Alle våre Pro-Line S40 og A40 modeller leveres med fingerbeskyttelse. Valget er ditt.

Sammendrag av sikkerhetsmuligheter

Beskrivelse Obligatorisk Anbefaling
Fjærbruddsikring For manuelt styrte porter med kjedekasse Alltid
Vaierbruddsikring Hvis vaierne er overdimensjonert med mindre enn seks ganger Alltid
Slakkvaierbruddsikring For elektrisk styrte porter Installer 2 per port
Sikkerhetskant Ikke obligatorisk For trygget og høyere brukervennlighet
Smart-Lock system Ikke obligatorisk For sikkerhet og mindre porter
Fingerbeskyttelse Hvis knekkpunktet til øverste seksjon er lavere enn 2500mm. Alltid

Vår kvalitet, din sikkerhet

Våre industriporter er profesjonelt konstruert etter mål.

Produksjonsprosessen er helautomatisk. Nøyaktig programmerte maskiner garanterer eksakte dimensjoner og sjekker prosessen helt ned til millimeteren. Som en selvfølge, bruker vi kun høykvalitetsmaterialer i produksjonsprosessen.

Tross alt, kvalitet og skreddersydde løsninger er vår styrke.

Skreddersydde Industriporter

Produsert etter dine ønsker, med kvalitetsløsninger for enhver fasade

Pro-Line S40-A40
S40 & A40 Sprint
Pro-Line Cube
S80 & A80